Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 3, 19:53

Hatvan sertést tereltek ki a gazdák a lángoló ólból - a tűzoltók hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Tűz ütött ki egy nyíribronyi mezőgazdasági telephelyen szerdán. Egy több száz négyzetméter alapterületű ól égett, az épületből hatvan sertést tereltek ki a gazdák, az állatok nem sérültek meg.

ibrony

A tüzet a baktalórántházi, nyírbátori és nyíregyházi hivatásos tűzoltók oltották két oldalról, négy vízsugárral. Az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgoztak. Személyi sérülés nem történt.

ibrony1

Kisebb tűz volt egy nyíregyházi, Lobogó utcai társasházi lakásban tegnap este. Egy mikrohullámú sütő és a környezete égett a konyhában, egy négyzetméteren. A lakásban nem tartózkodott senki a tűz keletkezésekor.

A lángok nem terjedtek tovább, a helyszínen a város hivatásos tűzoltói avatkoztak be. Az érintett lépcsőház huszonhat lakója egy időre elhagyta az otthonát, a szomszédos lépcsőházban töltöttek pár percet. A tűz vélhetően elektromos zárlat miatt keletkezett. Személyi sérülés nem történt.

Lesodródott az úttestről, majd egy út melletti, lakatlan ház kerítésének és falának ütközött egy személygépkocsi tegnap kora reggel a nyíregyházi Debreceni úton.

ibrony2

A baleset következtében egy lakossági gázcsonk is megrongálódott. A helyi hivatásos tűzoltók elzárták a gázcsonkot és biztosították a helyszínt a szolgáltató és a rendőrség kiérkezéséig, valamint áramtalanították a járművet.

Árokba hajtott, majd oldalára borult egy személygépkocsi szerdán Vaja és Nyírparasznya között. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók kézi erővel kerekeire állították, majd áramtalanították az autót.

Tíz méter magas akácfa dőlt meg a járda irányába tegnap a nyíregyházi Család utcán. A fa több ága lehasadt és az úttest felett lógtak, veszélyt jelentettek a közúti forgalomra. A helyi hivatásos tűzoltók létrás járművel, láncfűrésszel és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Rutkai-Dér Vivien tű. főhadnagy, szóvivő
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280