Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 2, 11:18

Összefogás az ukrán férfi kézilabda válogatottért

  • Közzétéve Helyi hírek

A Bajnokok Ligája-induló Telekom Veszprém rendelkezésre bocsátotta a csapatbuszát az ukrán férfi kézilabda válogatott megsegítésére. A Német Kézilabda Szövetségtől kaptak meghívást a solingeni edzőtáborba.  

kezilabdaHatárátlépés után reggeli a Hunorban Vásárosnaményban


– Mivel a fennálló háborús helyzet miatt a válogatott saját buszával nem hagyhatta el az országot, a Telekom Veszprém azonnal a segítségükre sietett.

Szombat éjjel Beregszásznál vették fel a játékosokat, és miután egyeztettünk dr. Csík Zoltánnal, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatójával, vasárnap kora reggel fogadtuk őket. A Szilva Termál- és Wellnessfürdőben felfrissültek, majd a Hunor Hotelben elfogyasztották a reggelijüket, és tovább utaztak – közölte a szon.hu érdeklődésére Filep Sándor, Vásárosnamény polgármestere.    

„Bár a pályán ellenfelek vagyunk és keményen küzdünk egymással, az életben a kézilabda szeretete összetart minket, ezért mindig ott vagyunk és segítünk, ha szükség van ránk, hiszen a sport nem része a háborúnak!” – olvasható a veszprémiek közösségi oldalán. Külön köszönik dr. Tilki Attila, Filep Sándor és Kiss B. Zoltán közbenjárását.

szon.hu

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280