Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 4, 15:20

Jótékonysági főzés és adományosztás Vásárosnaményban

  • Közzétéve Helyi hírek

Nagy városi összefogással 224 nehéz helyzetben élő vásárosnaményi család karácsonyát tette boldogabbá az Önkormányzat koordinálásával összegyűjtött adománycsomag.

advent vasarosnameny03

Vásárosnamény Város Önkormányzata az „Advent Vásárosnaményban” programsorozat keretében adománygyűjtést szervezett rászoruló emberek megsegítésére. Nehéz anyagi körülmények között élő családoknak gyűjtöttek tartós élelmiszer csomagokat olyan formában, hogy az adománygyűjtéshez csatlakozó cégekhez, iskolákhoz fenyőfákat helyeztek ki, ahol az ott dolgozó vagy ott megforduló adakozók elhelyezhették ajándékaikat.

advent vasarosnameny01

Az adománygyűjtéshez 21 vásárosnaményi cég illetve szervezet csatlakozott, az összegyűlt adományokból 224 csomag készült el. A csomagokat az Önkormányzat dolgozói december 21-én és 22-én juttatták el a rászorulókhoz.

advent vasarosnameny04

A karácsonyi jótékonysági akcióhoz csatlakozott. a Beregi Természet- és Környezetvédelmi Egyesület által működtetett Beregi Főzőklub is.

advent vasarosnameny02A Rákóczis diákokból álló Főzőklub az adventi vásárban 100 adag meleg ételt, és hozzá bejglit, almát, teát kínált a rászorulóknak.

„Ez a Karácsony üzenete: nyitott szívvel, lélekkel meghallani, megérezni, majd megcselekedni akár magunkért, vagy a velünk élőkért, de lehet, hogy a szomszédért, vagy a parkban ülő, könnyeit már rég nem érző emberért.”

Köszönjük minden adakozónak a jószándékú tenni akarását, kívánunk minden ajándékozónak és megajándékozottnak Boldog Karácsonyt!

A Szervezők

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280