Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 29, 15:01

Elhunyt a Dínomdánom Királynője

  • Közzétéve Helyi hírek

Csupán ötven évesen, hosszú és súlyos betegség után ragadta el a halál Huszti Tibornét, mindenki Iláját, a Tiszaparty Dinomdánom tulajdonosát és Királynőjét.

44104999 276708999510869 7694391094255026176 n

Ila egész életét a szórakoztatóiparnak szentelte, tragikusan rövid de élményekkel teli életében több tízezer ember köszönhette neki a gondtalan kikapcsolódást, a folyamatos hétvégi szórakozást.

Már fiatalon eldöntötték férjével, Tiborral hogy a beregi falvakba is elviszik az ifjúságnak a szórakozás lehetőségét, több helyen is tartottak fenn Disco-t, majd később a mulatós zene felé fordult az érdeklődésük. Télen Kisvárdán, a nyári idényben Gergelyiugornyán alakítottak ki szórakozóhelyet, amelyet Dínomdánomnak neveztek el.

A Tisza partra egész nyáron biztosították a sztárvendégek sorozatát, szinte minden hétvégén meglepték a szórakozóhely vendégeit Magyarország egyik ismert énekesével.

Ila folyamatosan dolgozott a háttérben, mosolyogva, kedvesen fogadta a szórakozni vágyókat, leste a kívánságaikat.

Több éve derült ki a betegsége, amelynek fájdalmait csendben és hihetetlen erővel tűrte. 

Lelkét hétfő délután 14.45-kor adta vissza a teremtőnek. Búcsúztatása a Kisvárdai Új Köztemetőben lesz október 24-én 14 órakor.

Utolsó kérései egyike volt, hogy a tőle búcsúzók csupán egy szál rózsát hozzanak a sírkertbe, a koszorúra, vagy sírcsokorra szánt összeg adományként kerüljön egy daganatos betegeket támogató alapítványhoz.

 

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280