Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 16, 4:35

Nagy Marci koncertje Vásárosnamény ékszerdobozában a Szent Demeter templomban

  • Közzétéve Helyi hírek

Nagy Marci koncertjére szépen megtelt az ékszerdobozként is emlegetett gyönyörű templomunk a Szent Demeter Vásárosnaményban!

demeterfotók ©Patlók László

Hallgatván a művészt a következő jutott eszembe: „Zene... csupán rezgések a levegőben. Igaz, ezek olyan rezgések, amelyektől libabőrös leszek.” Köszönetet mondunk, hogy városunk egyik büszkesége ebben a felemelő élményben részesítette a jelenlévőket!

Egy bölcs öreget megkérdezett az odaérkező vándor: Mondja az önök kis városában születtek nagy emberek?” A bölcs így válaszolt: „Nem! Itt mindig csak kisbabák születtek!”

demeter2

Vásárosnamény szülötte Marci, de az Istentől kapott talentumokat nem ásta el, hanem sok-sok szorgalommal és kitartással kamatoztatta azokat! Ennek eredményeként pedig minőségi ajándékot kaphattak a jelenlévők! Előadásában láthattuk, hogy minél jobban megy az embernek valami, annál alázatosabban kell ahhoz hozzáállnia! Köszönjük szépen a Művésznek és Szeretett Családtagjainak, hogy vendégszerető házigazdát láttak bennünk és ezzel az ingyenes koncerttel megleptek minket!

demeter1

Kívánunk további sikereket, melyre a Jóisten bőséges áldását kérjük! A közönségnek köszönjük, hogy elfogadták meghívásunkat! 

Demkó István (motoros) atya

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280