Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 27, 11:27

Hírek külföldről

Egymilliárd dolláros katonai csomaggal indultak újra az amerikai szállítások Ukrajna számára

Az Egyesült Államok egymilliárd dolláros katonai segítséget hagyott jóvá és indít útnak Ukrajna számára - közölte az amerikai külügyminisztérium, miután Joe Biden elnök aláírta a Kongresszus által elfogadott 60,8 milliárd dollárról szóló - az ukrajnai támogatási keretet is tartalmazó -nemzetbiztonsági jogszabálycsomagot.

raketa

Az EP jóváhagyta az EU közös agrárpolitikájának felülvizsgálatát

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén jóváhagyta a közös agrárpolitika (KAP) felülvizsgálat, amelynek célja az uniós gazdák adminisztratív terheinek csökkentése, nagyobb rugalmasság bizonyos környezetvédelmi feltételeknek való megfelelés tekintetében - írta közleményében az uniós parlament szerdán.

eu

Szerbiában visszaállítanák a halálbüntetést

Lehet, hogy Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnök javaslatát, amely szerint vissza kellene állítani a halálbüntetést Szerbiában, az állampolgárok többsége is támogatná egy esetleges népszavazás során, de életbe léptetéséhez alkotmánymódosításra lenne szükség - jelentette ki Ivica Dacic szerb külügyminiszter a Pink Televízióban.

szerbia keteves kislany

Ferenc pápa szerény temetést szeretne

Elődeihez képest szerényebb temetési szertartást akar magának Ferenc pápa, aki a vele készített legújabb interjúkötetben XVI. Benedekkel való kapcsolatáról is részletesen beszélt az olasz ajtóban kedden közzétett részletek szerint.

ferenc

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280