Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 1, 6:21

Három jogosítvány nélküli sofőrt is találtak a szabolcsi rendőrök tegnap

  • Közzétéve Kék hírek

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek egy személygépkocsival közlekedő petneházi lakossal szemben 2021. október 29-én Nyíregyházán.

0 rendőr illusztráció

A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járművezető a közúti forgalomban úgy közlekedett az általa vezetett gépkocsival, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő nyíregyházi lakost 2021. október 29-én Nyíregyházán. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi gépkocsijával úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy a vezetéséhez előírt vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek egy személygépkocsival közlekedő demecseri lakossal szemben 2021. október 29-én. A rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedélyét a büntetőpontok maximumának elérése miatt az illetékes hatóság bevonta. A rendőrök a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280