Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 19, 9:35

Garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt körözték a piricsei férfit - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy piricsei lakost 2021. december 25-én.

0 rendőr illusztráció

A rendőrök megállapították, hogy a Nyíregyházi Járásbíróság a 29 éves férfi körözését rendelte el garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.  

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek 2021. december 25-én egy szabolcsveresmarti lakossal szemben. A rendőrök megállapították, hogy a Kisvárdai Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott helyszíni bírságot nem fizette meg, és azt a Kisvárdai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében a rendőrkapitányságra előállították.

A záhonyi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy járműszerelvénnyel közlekedő 59 éves ukrán állampolgár 2021. december 25-én. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a vontatványon szállított olasz honosságú Mercedes GLK típusú személygépkocsira a Schengeni Információs Rendszerben az olasz hatóságok lopás miatt körözést adtak ki. A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai a járművezetőt a rendőrkapitányságra előállították, a körözött járművet lefoglalták. A további eljárásban felveszik a kapcsolatot a körözést kibocsátó hatósággal.

 
 
 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280