Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 4, 14:12

Jogosítvány nélkül vezettek - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai 2022. február 24-én Nagykállóban ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost.

0 rendőr illusztráció

A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a 46 éves férfi a járművével úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá 2022. február 24-én este Nyíregyházán egy segédmotoros kerékpárral közlekedő helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a 30 éves férfi a járművével úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel. A rendőrök a férfit engedély nélküli járművezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 40 éves ibrányi lakos ellen. Az eljárás adati szerint a férfi 2022. február 24-én a vele szemben elrendelt ideiglenes távoltartás szabályait megszegte azzal, hogy az édesanyja házához ment és vele szóváltásba keveredett. A rendőrök a férfit a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280