Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 4, 19:02

Kerékpártolvaj rendőrkézen - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 22 éves helyi lakos ellen.

0 rendőr illusztráció

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2022. április 25-e és 26-a között Demecserben egy kerékpártárolóból eltulajdonított két biciklit.

A rendőrök a férfit Nyírtasson a lopott biciklivel közlekedve elfogták, a rendőrőrsre előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. A rendőrök mindkét kerékpárt visszaadták a tulajdonosának

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrsének munkatársai ellenőriztek 2022. április 27-én Újfehértón egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy az 44 éves járművezető nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a férfit a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének munkatársai Nyírbogdány külterületén vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő két nyírbogdányi lakost 2022. április 27-én. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a 29 éves férfi úgy vezetett a közúti forgalomban, hogy őt a Nyíregyháza Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatóság a járművezetéstől eltiltotta, valamint, hogy a vele utazó 34 éves élettársa úgy engedte át a vezetést, hogy tudomása volt arról, hogy párja nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök mindkét személyt előállították a rendőrőrsre és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett, valamint járművezetés tiltott átengedése szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

   

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280