Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 7, 10:14

15 éves fiú kocsikázott jogosítvány nélkül Nyírbátorban - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai Nyírbátorban ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő járművezetőt 2022. július 24-én.

0 rendőr illusztráció

A rendőrök megállapították, hogy a 15 éves fiú vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért a rendőrkapitányságra előállították és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá egy 29 éves bökönyi lakost 2022. július 24-én Újfehértón. A rendőrök megállapították, hogy a személygépkocsival közlekedő férfit a Pesti Központi Kerületi Bíróság a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök a férfit a rendőrőrsre előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2022. július 24-én elfogtak egy 31 éves kántorjánosi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki, mivel a részére kiszabott közérdekű munka büntetését nem teljesítette. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280