Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 29, 21:30

Már rendelhető a Bereg szíve logóval keresztszemes technikával kivarrt maszk is

  • Közzétéve Beregszem

A vásárosnaményi BEREGSZEM egyesület tagjai szeptemberben kezdték el az egyedi, kézimunkával ellátott maszkok készítését.

bereg szíve

Korábban ragaszkodtak a hagyományos, beregi keresztszemes mintatár mintáihoz, de a hölgyek nyitottak, minden elképzelést meg tudnak valósítani.

Az újabb ötletet, Vásárosnamény Bereg szíve logójának elkészítését Losonczi Ildikó vállalta el, kiszámolta és levarrta a logót, amelyet Szabóné Erzsike varázsolt béléssel ellátott maszk fotmába.

Korábban Csatlósné Kati Rákóczi mintás maszkja is sikert aratott a legnagyobb közösségi oldalon, ezt a maszkot szerkesztőnk kérésége készítette el (mivel a haromhatar.hu logójának alapja a Rákóczi minta).

bereg szíve 1

A maszkok folyamatosan rendelhetők a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen 3.000 forintért, de ha nagyobb mennyiségre van igény lehetőség van az ár enyhítésére is.

Az egyesület elnöke Herczeg Péter érdeklődésünkre elmondta, a közeljövőben beérkező rendeléseket (mivel kézimunka rengeteg apró ötéssel)  karácsonyig le tudják még gyártani.

beregszíve2beregszíve3beregszíve4beregszíve5beregszíve6beregszíve1beregszíve7

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280