Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 2, 16:36

A környezettudatos életmódra hívja fel a figyelmet a tarpai szépségkirálynő

  • Közzétéve Életmód

A tarpai Peka Mercédesz neve nem ismeretlen a megyében sőt országosan, ő volt az ifjú szépség aki a Miss Éden környezettudatos szépségversenyen első helyezettje lett, így fejére kerülhetett a korona.

peka

Mercédesz akkor saját készítésű piros műanyagrózsákkal díszített buborékfóliából készült ruhával bűvölte el a zsűrit, most azonban változtatott a ruházaton.

 

A legutóbbi fellépésről Mercédesz mesélt:

"A határtalanul program által készített iskolai vetélkedő videóhoz kértek fel több lányt hogy a forgatásra készítsenek hulladékanyagokból ruhákat és egy bemutató részeként lépjenek fel ezekben.

peka2

Erre a fellépésre a ruhát tükörfóliából készítettem, amit rózsaszín masnikkal dobtam fel, hogy még csajosabb és mutatósabb legyen. Úgy gondoltam hogy ez az anyag elég erős ahhoz hogy egy ruhát tudjak belőle létrehozni és sokáig tartós is maradjon. Ezt a ruhát még további fellépések alkalmával is be szeretném bemutatni, fontos hogy öltözködés közben ne károsodjon, ne szakadjon könnyen.

peka3

Óriási öröm volt számomra év elején a Miss Éden környezettudatos szépségverseny megnyerése, de a verseny koronája felelősséget is rakott a vállamra.  Számomra mindig nagyon fontos a környezettudatos élet, a Miss Éden koronájának tulajdonosaként azonban ez már kevés. Küldetést kaptam ettől a versenytől, ezt az életmódot, életstílust a színpadról, fellépések, bemutatók alatt, de a magánéletben is propagáljam."

Mercédesz a ruháját a videóban 1:45-nél mutatja be:

 

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280