Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 2, 12:26

Bangó Margit úgy érzi, hogy túl van a nehezén

Egy évvel korábban történt, hogy Bangó Margitnál második alkalommal újult ki a rák, amit újra legyőzött. A diagnózis után előjöttek a korábbi emlékek, de nem esett kétségbe, összeszedte minden erejét, és a hit segítségével átesett az operációk sorozatának.

bango margit harom hatar

Bár a kezelés sikeresnek bizonyult, jelenleg minden eredménye tökéletes, de a kontrollvizsgálatok mindig félelemmel töltik el amiatt, hogy az orovosok esetleg újra a betegség visszatérésre utaló jeleket találnak - írja a Blikk.

Bangó Margit egy éve három műtéten esett át, ezek során szervezetét megszabadították a káros daganattól. A lapnak nyilatkozva ezt mondta: "Hála Istennek nagyon jól érzem magam, mintha semmi sem történt volna. Háromhavonta járok kontrollra, pont nemrég voltam, és teljesen jók lettek az eredményeim. Nem újult ki a daganat a szervezetemben. Most már ki merem jelenteni, hogy túl vagyok a nehezén, de öt évnek kell tünetmentesen eltelnie ahhoz, hogy gyógyultnak nyilvánítsanak."

Ugyanakkor arról is beszélt, hogy a vizsgálatokra menve van benne félelem, hiszen már nem első alkalommal kellett megküzdeni a betegséggel."2003-ban volt már mellrákom. Akkor nagyon megijedtem, de a hitem és az orvosok segítségével akkor is meggyógyultam.

Nagy szerencsém volt, nem kellett masztektómiát végezni rajtam, és a kemoterápiát is elég jól viseltem, a hajam sem hullott ki. Ezek az emlékek azonban élénken élnek még bennem. Amikor tavaly ismét kiderült, hogy daganat van a szervezetemben, eszembe jutott minden, de rögtön elhessegettem, és csak a gyógyulásra gondoltam. Szerencsére most is velem volt a Jóisten. Persze, amikor kontrollra megyek, mindig tartok attól, hogy visszajön a rák, de bízom az isteni gondviselésben."

Bangó Margit emondta: életm során már tizennégy műtétje volt, többször került szorult helyzetbe, de az Istenbe vetett hite mindig segítette.

Mindennap imádkozom, és segítséget kérek a Teremtőtől, aki eddig mindig velem volt. Természetesen a gyógyulásomat a kiváló szakembereknek is köszönhetem.

Dr. Kovács Béla és csapata profik, kedvesek, segítőkészek voltak velem végig. Háromszor műtöttek meg, majd kaptam gyógyszeres és egyéb kezeléseket. Fontos még megemlítenem a szűrővizsgálatok fontosságát is: én rendszeresen járok, így még időben derült ki a probléma, ez volt a szerencsém." 

A művésznő az interjúban terveiről is beszélt, ebből kiderült: hamarosan új dalokkal jelentkezik. "Készülök új dalokkal, lemezekkel. Egy olyan albumot szeretnénk kiadni, amin elismert sztárokkal duettezek, de még nem szeretném elárulni, kik lesznek a partnereim. A koncertek és tévéfelvételek is folytatódnak. Ugyanúgy folytatom tovább a munkát, mint eddig" - mondta.

origo.hu

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280