Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 3, 19:53

A NAV nevében keresték meg olvasónkat csalók

  • Közzétéve Helyi hírek

Üzenetet kaptunk egy olvasónktól, akit a NAV nevében kerestek meg csalók adóvisszatérítést ígérve. Olvasónk névtelenséget kért!

internet csalás

"Szia HHH! A nav nevébe küldtek emailt miszerint adóvisszatérítésem van. Első lépesbe kéri a nevet adószámot és email cím megerősítését. Eddig elmentem vele 73ezer forintot írt hogy visszakapok. De a következő amit kért persze a bankkártya adatok. Ha van ennek jelentősége vagy hírértéke esetleg..."

Igen, van hírértéke, nagyon vigyázni kell főleg olyanokkal akik bankkártya adatokat kérnek. Hivatalos szervek SOHA NEM KÉRNEK BANKKÁRTYA ADATOKAT!!!

A közelmúltban szerkesztőnket mint magánszemélyt is megkeresték csalók, pénzt kértek egy beteg gyerekeket segítő szervezet nevében. Szerkesztők rögtön felkínálta a lehetőséget, hogy számlaszámmal cikk formájában meghirdetjük a gyűjtést, ezzel tudunk hozzájárulni a segítő szervezet támogatásához, de sajnos azóta sem kaptunk hírt felőlük.

Mielőtt bármilyen támogatási közleményt közzéteszünk, előtte alaposan megvizsgáljuk a szervezetet vagy akár a magánszemélyt aki gyűjtést kezdeményez, mert sem minket, sem olvasóinkat nem szeretnénk csalás áldozatává tenni!!

-MTI-

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280