Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 4, 19:02

Fejlesztések, advent és koronavírus helyzet Fehérgyarmaton

  • Közzétéve Helyi hírek

Dr. Péter Csaba, Fehérgyarmat polgármestere az aktuális, az erdőháti város lakóit érintő kérdésekről adott tájékoztatást a Városi Televíziónak.

pétercsaba

A polgármester beszélt a már kész, és folyamatban lévő fejlesztésekről, többek között Gábor Áron utcai útfejlesztésről, az új kerékpárutakról, a Zöld Város programról és az új játszótéri játékokról...

Tél közeledtével a polgármester elmondta, hogyan, milyen technikai eszközökkel készülnek a hóeltakarítási munkákra, mit tesz a város a biztonságos közlekedésért és mit vár el a lakóitól egy nagyobb havazás után.

A koronavírus helyzettel kapcsolatban elmondta, Fehérgyarmat speciális helyzetben van, hiszen a városban COVID kórház üzemel. Az ott dolgozóknak külön megköszönte az áldozatos munkájukat, valamint tájékoztatott, Fehérgyarmat lakosai körében a fertőzöttség az országos szinthez viszonyítva átlagosnak mondható.

A Bíró Tibor kamerája és Papp Attila mikrofonja előtt Dr. Péter Csaba kitért még az adventi készülődésre, amelynek programját a járványhelyzet idén átírta: 

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280