Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 2, 21:47

Igazi gyermekbirodalommal várja a nyári szezont a vásárosnaményi Szilva Termál- és Wellnessfürdő

A vásárosnaményi Szilva Termál- és Wellnessfürdő készül a nyárra, a szabadtéri medence nyitásához már csak a vízminőség-vizsgálat eredményére és a jó időre várnak. 

szilva

– A tervek szerint május 15-e után biztosan nyitunk – erősítette meg Hankovszkiné Medve Mónika, a fürdő igazgatója, aki elmondta, szeretnének minél hamarabb kialakítani egy vízi játszóparkot is, ami igazi gyermekbirodalom lenne a kicsiknek. 

– Arra készülünk, hogy az idén sok vendéget fogadhatunk, azonban ebben komoly szerepet játszik az is, hogy milyen lesz a Tisza vízállása és az időjárás. Sok programmal, a nyári hónapokban éjszakai fürdőzésekkel is készülünk az idei szezonra, nem marad el júniusban a habpartis nyárnyitó buli sem – árulta el az igazgató, ahogy azt is, a veszélyhelyzet miatt eddig nem emelhettek árat. 

Lévén önkormányzati tulajdonú cég a fürdő, június 30-áig biztosan a két évvel ezelőtti összegért lehet belépőt venni a Szilvába. 

– Jelentősen emelkedtek az árak, magas az infláció, ami a régi belépőárakkal nehezen kigazdálkodható, s ha lesz, akkor is csak minimális emelés várható, mert nekünk fontosak a vendégek – jegyezte meg Hankovszkiné Medve Mónika. Megtudtuk még, egy külső étkezőrészen valódi „strandkaják” várják majd a fürdőzőket, ez pedig egy rég felmerült igényt elégít ki. 

szon.hu

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280