Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 28, 21:21

Köszönetet mondtak megmentőiknek a kislányok

  • Közzétéve Helyi hírek

Minden szülő legrosszabb rémálmát élte át az az édesanya, akinek két gyermekét ütötték el a közelmúltban Móron. Többen szemtanú is azonnal a kislányok segítségére sietett és mentőt hívtak.

mento

Bajtársaink perceken belül helyszínre értek és megkezdték a testvérpár ellátását. - írta az Országos Mentőszolgálat

Az idősebb, 5 év körüli gyermek súlyos-, míg kishúga könnyebb sérüléseket szenvedett. Nővére láttán a kisebb testvér borzasztóan megrémült, így az ellátás alatt bajtársnőnk minden megtett, hogy elterelje a gyermek figyelmét. Többek közt saját házi nyulairól is mesélt neki, aminek hatására a kislány megnyugodott.

A gyermekeket végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők. Miután mindkét gyermeket hazaengedték, a hálás család első útja a Móri Mentőállomásra vezetett. Hálásan mondtak köszönetet a bajtársaknak és gumicukorral, rajzokkal kedveskedtek nekik.

A kisebbik sérült nagyon boldog volt, hogy újra találkozhatott mentőápoló bajtársnőnkkel, és izgatottan újságolta neki, hogy a mentőben hallottak hatására sikerült rábeszélnie szüleit egy saját nyuszira, aki az életmentő után a Heni nevet kapta. Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk!

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280