Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 18, 17:13

Betörés Ópályiban - kirámolták a házat, míg a család a szobában aludt

  • Közzétéve Helyi hírek

Betörés történt valamikor a tegnap éjszaka folyamán egy családi házban Ópályi településen. A házba úgy mentek be, hogy kiszerelték a bejárati ajtón lévő üveget, majd a résen át benyúlva a zárban lévő kulccsal kinyitották az ajtót.

9

A tettes, vagy tettesek nagyon biztosan mozogtak a házban, minden helyiségbe benéztek, csak azt a szobát hagyták ki amelyikben, a házban lakó nő és gyermeke és az egyik rokon lány aludt. A családfő nem tartózkodott otthon, munkája miatt a Balaton mellett tartózkodott, ahol reggel érte a hír a betörésről.

 A házból csak táskákat vittek el, az egyikben több millió forintértékben tartottak ékszereket, a másik szobából is a letett fülbevalót, és egy üveg italt. Majd a fürdőszobában felakasztott táskát is magukhoz vették, amelyben készpénz volt. A család kára több millió forint, de szerencsére nem ébredtek fel, mert akkor nem biztos, hogy megúszták volna ép bőrrel a betörést. A rendőrség nyomoz az ügyben.

betores opalyi001betores opalyi002betores opalyi003betores opalyi004betores opalyi005betores opalyi006betores opalyi007betores opalyi008betores opalyi009betores opalyi010betores opalyi011betores opalyi012betores opalyi013

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280