Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 6, 7:35

Dohányboltba tört be Ópályiban a helyi férfi

  • Közzétéve Helyi hírek

A rendőrség Tevékenység-irányítási Központjába 2019. augusztus 2-án 5 óra 45 perckor érkezett bejelentés, mely szerint betörés történt egy Nemzeti Dohányboltba Ópályiban.

opalyi dohanybolt

A helyszínre irányított rendőrök megállapították, hogy az ismeretlen tettes a dohányboltba tetőbontás útján jutott be és távozásakor a nyomok eltüntetése érdekében az eladótérben tüzet gyújtott, az elmozdított tetőcserepeket pedig visszarendezte. A katasztrófavédelem munkatársai az üzletben okozott kis kiterjedésű tüzet eloltották, személyi sérülés nem történt.

opalyi dohanybolt 005

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai haladéktalanul megkezdték a helyszíni szemlét és az ismeretlen elkövető felkutatását, amelynek eredményeként néhány órán belül elfogták a feltételezett tettest. K. L. 31 éves ópályi lakost, aki néhány tízezer forint készpénzt, némi dohányárut és szeszes italt tulajdonított el az üzletből, lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták és őrizetbe vették. Az eltulajdonított készpénzt a rendőrök lefoglalták és visszaadták a dohánybolt tulajdonosának. 

A nyomozók az illetékes ügyészség felé előterjesztést tettek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

 Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

opalyi dohanybolt 002opalyi dohanybolt 003opalyi dohanybolt 004opalyi dohanybolt 001

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280