Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 4, 19:02

Földrengés volt Gyomaendrőd és Túrkeve közelében

Gyomaendrőd közelében regisztráltak a Richter-skála szerint 4-es erősségű földmozgást.

foldrenges2

 
A Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriumának közleménye szerint ma 11:13 perckor földrengés volt Magyarországon, Gyomaendrődtől mintegy tizenegy kilométerre. A Richter-skálán 4,0-es magnitúdójú földmozgást több településen érezték, károkról azonban eddig nem érkezett bejelentés a katasztrófavédelemhez.

Rengett a föld Túrkeve közelében is

Szintén a Richter-skála szerint 4-es erősségű földmozgást regisztráltak a várostól mintegy három kilométerre. A Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriumának közleménye szerint ma 11:16 perckor földrengés volt Magyarországon, Túrkevétől mintegy három kilométerre. A Richter-skálán 4,0-es magnitúdójú földmozgást több településen érezték, károkról azonban eddig nem érkezett bejelentés a katasztrófavédelemhez.
 

A Richter-skála szerint 4-es erősségű földmozgást több településen is érezték.

A Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriumának közleménye szerint 2023. augusztus 19-én néhány perc eltéréssel, 11:13 perckor és 11:16 perckor földrengés volt Magyarországon, Gyomaendrődtől mintegy tizenegy kilométerre, valamint Túrkevétől körülbelül három kilométerre. A Richter-skálán 4,0-es magnitúdójú földmozgást több településen érezték, károkról azonban eddig nem érkezett bejelentés a katasztrófavédelemhez.

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280