Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 2, 11:18

Szezonzáró és éremosztó felnőtt szakosztályoknak a Fehérgyarmati VSE-ben

  • Közzétéve Sport hírek

Június 4-én, pénteken a Fehérgyarmati VSE felnőtt férfi és női csapatai szezonzáró összejövetelére került sor a tivadari Kuruc Vendégházban, ahol Kanyó Tamás és Bihari Sándor látott vendégül bennünket.

fvse

A rendezvényen lányaink bearanyozódtak, hiszen a bajnoki aranyérmek átadására is itt került sor, melyet a megyei szövetség elnöke, dr. Tordai Ilona, a megyei versenybizottság elnöke, Veress Ferenc Gábor és Márkus Gizella versenyigazgató helyettes adták át. NBII-es férfi csapatunk a 8. helyen végzett.

A szezonban megfigyelhettük, hogyan kovácsolódik össze a 90%-ban fehérgyarmatiakból álló keret. A célunk, hogy jövőre még egységesebben magasabb pozíciót vívjunk ki a tabellán.

fvse2

Az egyesület vezetősége különdíjban részesítette Bodonyi Boglárkát, aki a legtöbb gólt szerezte az idényben, Filep Fatime Kincsőt, aki a 2020/2021-es bajnokság legjobban fejlődő fiatal játékosa díjjal gazdagodott, míg Gere Lilla a szezonban nyújtott áldozatos munkájáért kapott elismerést érdemelte ki.

fvse3

Kotvász András bejelentette visszavonulását az aktív játéktól, így tőle, mint játékosunktól búcsúztunk. Sok sikert kívánunk Neked Andris a civil életben!

fvse1

Az Fehérgyarmati VSE elnöke, Tankóczi Gyula köszönetét fejezte ki csapataink támogatóinak, a MOTOCORP-nak (Nagy Zoltán, Nagy Gergely) és az Enjoy Roboticsnak (Pisák Szabolcs). Most egy kis pihenő vár a játékosokra, de augusztusban újult erővel vágunk neki a 2021/2022-es szezonnak!

Szurkolóinknak köszönjük az egész éves támogatást és bízunk benne, hogy az előttünk álló bajnokságban végig mellettünk lehetnek a mérkőzéseken! Kellemes nyarat kívánunk mindenkinek és HAJRÁ FVSE!

Szabó Gábor

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280