Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 2, 11:18

Ha fociznak, akkor lesz igazán nótás kedvük a Gáti tesóknak

  • Közzétéve Sport hírek

Nem csak a zenélés, a futball is hiányzik a Gáti tesóknak: Sándor és Szabolcs jószerivel teljes eddigi pályafutásukat a Gyulaháza színeiben húzták le, az előző időszakban azonban ritkán bukkant fel nevük a megyei első osztályú együttesben.

gáti

Szóval a huszonkilenc éves ikertesók, akik ráadásul mindketten védőként bevethetők, mi több, ugyebár együtt is muzsikálnak, a következő szezonban mindkét fronton vitézkednének. A pályán ugyebár adott a lehetőség, és lassan a bulikban is nótázhatnak…

– Igazából tavaly márciusban, amikor a járvány miatt először félbeszakadt a bajnokság, akkor döntöttünk úgy, hogy leállunk egy időre – taglalta a közelmúltban történteket Gáti Sándor.

– Az őszi idényben már visszacsábultunk: Szabi gólt is fejelt az Ibrány elleni meccs 93. percében, ami utólag kiderült, hogy meglehetősen fontos volt, azzal nyert 3-2-re a csapat, talán ez is segített kiharcolni a bennmaradást. Novemberig játszottunk, aztán tavasszal két meccs után megint szünetet tartottunk.

De szeretnénk futballozni itt a közelben, mert hiányzik a társaság, a fociközeg, úgy gondoljuk, egy megye kettes csapatnak még hasznára tudnánk lenni.

szabolcsfociinfo.hu

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280