Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 2, 21:47

A legjobb sorozatok pároknak - Ezeket érdemes kettesben nézni!

  • Közzétéve Érdekességek

Szeretnétek elkezdeni egy jó sorozatot a pároddal, amit közösen élvezhettek? Amikor otthon akartok maradni, semmi kedvetek ahhoz, hogy kimozduljatok, akkor nemcsak filmeket nézhettek, hanem bizony sorozatokat is. Jöhet mellé egy finom ebéd vagy vacsora, egy pohár bor és egy kis összebújás. Vége tehát az unalmas hétköznapoknak. Itt van pár olyan széria, amit kettesben érdemes végignéznetek.

pexels cottonbro studio 4009409

Sorozatok pároknak

Amikor egyedül vagyunk, akkor rengeteg lehetőségünk van arra, hogy eltöltsük a szabadidőnket olyan dolgokkal, amik értelmesek, amik kikapcsolnak, amik közben nem kell gondolkodni. Egyedül el tudunk lenni a kedvenc könyvünkkel vagy egy izgalmas online játékkal, de érdemes megterveznetek, hogy mik azok a programok, amik kettőtökről szólnak. Az egyik ilyen lehetőség a filmezés mellett a sorozatozás, amely tud ugyanolyan izgalmas és érdekes lenni, mint a mozik. Sőt!

Halottnak a csók

Nem untatunk a mostanában mindenki által imádott és a csapból is folyó Netflix sorozat címekkel. A Halottnak a csók egy 2007 és 2009 között futott, két évadot megélt alkotás, amelyből 22 epizód készült. A különleges látványvilággal, aranyos és romantikus történettel rendelkező fekete komédiát Bryan Fuller készítette. Neki köszönhetjük a Hanniballt, valamint az új Star Trek franchiset is. 

A Pushing Daises főszerepében Ned, a pitekészítő áll. Különleges képessége, hogy egyetlen érintés elegendő, hogy életre keltse a halottakat. Egy bökkenő azonban van ezzel kapcsolatban, mégpedig, ha egyszer valakihez hozzáért, akkor az örökre halott marad. Ezzel a dologgal Ned-nek együtt kell élnie, ami nem lenne annyira borzalmas, ha hozzáérhetne gyermekkori szerelméhez, akivel nagyon vágynak már egymásra. A sorozat onnan indul, hogy a pitekészítő Ned feléleszti a lányt, aki így új életet kap.

A halál angyala

Az alkotás egy tízrészes, 2017-ben bemutatott sorozat, amit nem mellesleg hazánkban, azon belül Budapesten forgattak. A fővárosunk alakítja benne az 1896-os New York városát. Mivel itthon készült, így nem csak ennyi vonatkozása van az igen sötét hangulatú és néha eléggé nyomasztó sorozatgyilkos kriminek. A sztori Caleb Carr amerikai író által A halál angyala című regény alapján készült.

Hárman nyomoznak egy brutális gyilkos után, köztük a New York Times karikaturistájával, a New York-i rendőrség egyik női dolgozójával, valamint egy mentális beteg szakértővel. Utóbbit a német-magyar származású Daniel Brühl formálja meg. Hiába minden, a gyilkos mellett meg kell küzdeniük a hatalommal, valamint a társadalmi előítéletekkel. A szövevényes sorozathoz folytatás is készült új üggyel és egy új csapattal. Ez már A sötétség angyala címmel került bemutatásra. Remek hétvégi program, ha nem tudtok mit nézni a párotokkal.

The Good Place

Ki szereti az eredeti alaptörténeteket? Nem kell tovább keresni, hiszen a négy évadot megért amerikai szitkom egy fiatal nőről szól, aki hirtelen felébred egy szobában, de fogalma sincsen arról, hogyan került oda. A Kristen Bell által megformált hölgy mellett megjelenik a szimpatikus, de idősödő úr, aki vidáman közli vele, hogy meghalt. Ez pedig itt a túlvilág, annak is azon része, ahova a jók érkeznek meg.

Ezzel egyetlen bökkenő van, mégpedig, hogy a nő sose volt jó az élete során, így úgy gondolja, hogy valami hiba történt, bár erről nem szól senkinek. Igyekszik rejtve maradni és kiélvezni a kényelmes és kényeztető túlvilági életet. A sorozatot jellemzi egyfajta intelligens és szarkasztikus humor, de nincs hiány őrült karakterekben és humoros pillanatokban sem. Tökéletes választás, ha nem akartok túl mélyre menni a hétvégén.

Fehér Lótusz

A sztori érdekessége, hogy már több évada van, azonban az első nem volt akkora siker, mint a második és a harmadik. Az HBO által készített Fehér Lótusz igen izgalmas történet, hiszen pár nagyon gazdag emberről szól, akik az első szezonban Hawaii-ra mennek egy luxushotelba. Egy nyaralás keretein belül próbálják kiengedni a gőzt, azonban kiderül, hogy sem a hotel dolgozói kicsit sem kedvelik a turistákat.

A szériában feltűnik Alexandra Daddario, mint trófeafeleség, valamint Connie Britton cégvezér és persze Jennifer Coolidge is, aki a második szezonra is visszatért. Minden évadban más-más hotelbe látogatunk el, más a történet, azonban maga az alapsztori ugyanaz. Kicsit sötét, néha vidám alkotás, amit egyre többen kezdenek el nézni. Tegyetek Ti is így és próbálkozzatok be az első felvonással. Ha nem jön be, akkor sem gond, hiszen a második és a harmadik nem kapcsolódik egymáshoz, így tulajdonképpen bármelyikkel indulhattok, ha egy kellemes délutánra vágytok.

Sorozatból tehát sosincs hiány, viszont a hatalmas kínálatban nehéz olyat találni, amibe megéri belekezdeni a pároddal. A fent említettek nem hosszúak, élvezhetőek, nem utolsó sorban különlegesek, hiszen kicsit sem sorolhatóak a hétköznapi szériák közé.

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280