Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 3, 19:53

Kóbor kutya miatt ugorhatott a kamion elé a tuzséri kislány - közel egy órán át küzdöttek az életéért

  • Közzétéve Helyi hírek

Tuzsér belterületén, a 4-es számú főúton ma dél környékén eddig tisztázatlan körülmények között egy 11 éves kislány lépett a kamion elé. A gyermek életéért közel egy órán át küzdöttek, de végül feladta a szervezete a harcot.

tuzserfotók: Móricz Csaba/FrissMédia

A FrissMédia helyszíni tudósítója beszámolója alapján - Záhony felé közlekedett az az ukrán felségjelzésű kamion, amelyik ma, nem sokkal dél előtt halálra gázolt egy 11 éves gyermeket. A helyi iskolában Mikulás diszkó volt ma, így a tanítás befejeződött délelőtt. Emiatt a megszokottól jóval előbb engedték ki a gyerekeket az iskolából. Úgy tudjuk, hogy az iskola erről értesítette is a szülőket.

A két kislány gondolt egyet és úgy döntöttek, hogy meglátogatják kis barátnőjüket, aki Tuzsér Újfalu részén lakik. A két településrészt a nagy forgalmú 4-es főút metszi. A két lány számára ismeretlen volt ez a rész, hiszen ők Tuzsér régi oldalán laknak.

 Tuzser baleset Móricz csaba 001

A vidám barátok a főúthoz közeledve azt vették észre, hogy egy közepes termetű, nyakörves kutya követi őket, majd az állat Tiffany kezét többször megnyalta. Ekkor a két lány már a főút szélén ácsorgott. A kislány megijedt. Utolsó szavai azok voltak, hogy jaj, megharap a kutya... majd elugrott. Hatalmas erővel csapódott bele a kamion.

A tehetetlen test 15 métert repült, az alsóbbrendű út másik oldalán zuhant le a földre.

Tuzser baleset Móricz csaba 002

A helyszínre több mentőegység és helikopter is érkezett, közel egy órán át küzdöttek a súlyos fejsérülést szenvedett kislány életéért. De végül az orvosnak ki kellett mondania a halál beálltának időpontját.

Tiffany barátnője sokkos állapotba került, hiszen a legjobb barátnője egy pillanat tört része alatt megváltoztathatatlan emlékképpé vált. Csendesen nézi a baleset helyszínét, édesanyja vigasztalja.

A baleset körülményeit a Záhonyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

- FrissMédia -

Tuzser baleset Móricz csaba 003Tuzser baleset Móricz csaba 005Tuzser baleset Móricz csaba 006

Tuzser baleset Móricz csaba 008Tuzser baleset Móricz csaba 010Tuzser baleset Móricz csaba 012Tuzser baleset Móricz csaba 015Tuzser baleset Móricz csaba 017Tuzser baleset Móricz csaba 020Tuzser baleset Móricz csaba 021

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280