Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 2, 11:18

Korosztályában 41 rúgott góljával lett gólkirály futsal NB1-ben a dombrádi tehetség

  • Közzétéve Sport hírek

Korábban már bemutattuk Hoksz Mátét, az ifjú dombrádi labdarúgó tehetséget, akkor 16 évesen már rendszeres tagja volt városa helyi felnőtt keretének.

hoksz

Máté a futsalban is letette a névjegyét, immár 17 évesen korosztályában az NB1-ben 41 rúgott góljával gólkirály lett.

2010-ben kezdtem focizni 6 évesen. A Sport terén minél többet szeretnék fejlődni, elérni azt, hogy saját magamnak megfeleljen a játékom és minél magasabb szintre jussak - mesélt magáról, az elmúlt szezonról, a céljairól Hoksz Máté

Tanulás terén meg az elején járok az útnak, jelenleg a Demecseri Oktatási Centrum 11. osztályos tanulója vagyok, az pedig, hogy hova tovább az a jövő kérdése. Természetesen az valamelyik egyetemen is elbírnám képzelni magam  valamilyen sport szakon, de ez még a jövő zenéje.

Jelenleg a jövő évi érettségi mellett a focira koncentrálok, a felsőfokú tanulmányaim után mindenféleképpen szeretnék a sportban elhelyezkedni, akár edzőként

Úgy érzem a 2020-21-es bajnokságokban elég jó szezont tudhatok magam mögött, futsalban 15 meccs alatt 41 gólt szereztem, így NB1 futsalban sikerült gólkirálynak lennem .. Nagy pályán 20 meccsemen 6 gólt rúgtam, mellette 5 gólpasszt osztottam ki.

Nagy álmom hogy felnőtt koromra vagy esetleg hamarabb legyek olyan játékos, hogy nagyobb csapatok is felfigyeljenek rám. Bár tehetségesnek mondanak, meghallgatom edzőim tanácsát, és teljes erőbedobással készülök a  jövőmre, amely reményeim szerint foci egy magasabb szintű bajnokságban, és utána edzősködés.

Hogy a futsalt vagy a nagy pályát szeretem e jobban... ez jó kérdés, mindkettőt nagyon szeretem de talán egy hajszállal a futsalt. Gyorsabb pörgősebb játék, kisebb területen gyors passzokkal.

A kezdetekkor Király Norbert tanár úr volt az edzőm akinek sokat köszönhetek ugyanúgy mint futsal edzőmnek Kertész László tanár úrnak.

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280