Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 30, 23:34

Záhony vagy Gergelyiugornya? Az utolsó játéknapig nyílt maradt a verseny a bajnoki címért

Ahogy arra a 24. forduló rangadója után számítani lehetett, a Nyírerdő csoportban az utolsó játéknapig nyílt maradt a verseny a bajnoki címért.

7Záhonyi helyzet a Gergelyiugornyai kapu előtt ©Bodnár Zsolt

Mint ismert, két héttel ezelőtt a Gergelyiugornya 6–2-re legyőzte az addig éllovast Záhonyt, és meg is előzte riválisát. A két csapat az utolsó forduló előtt azonos pontszámmal áll. Ebben az esetben a győzelmek száma a döntő, ha az is egyenlő – mint jelen esetben –, a gólkülönbség a mérvadó. Az ugornyaiak +51-es különbséggel vezetik a tabellát, a Záhony +45-ös különbséggel a második. 

A mindent eldöntő vasárnapi meccsnapon a Gergelyiugornya a negyedik Újdombrádhoz utazik, a Záhony a Ladányi TC vendégeként lép pályára. Érdekesség, hogy a záhonyiak novemberben 8–1-re győzték le a Mezőladányt, tehát akár még a gólkülönbséget is javíthatnak. 

A Nyírerdő csoportban is kétszereplős a versenyfutás az elsőségért, ám az éllovas Csengersimának annyival jobb a helyzete, hogy győzelem esetén biztosan megőrzi a pozícióját. Döntetlen esetén izgulhat, ugyanis a Nyírbéltek három ponttal beérné, és jobb gólkülönbsége miatt meg is előzné. A Sima Ópályira utazik, a Béltek a Szatmárcsekét látja vendégül.

szon.hu

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280