Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 1, 6:21

Még mindig nem tudni, feljebb lép-e Gergelyiugornya

  • Közzétéve Sport hírek

A hétfő hajnal, sőt a reggel napsugarai még az öltöző előtt vetült a legtökösebb gergelyiugornyai futballistákra, mert a siker az siker – hát, adtak az érzésnek rendesen.

ugi

Naná, hisz rendkívüli izgalmak után, az utóbbi évek legkiélezettebb csatájában védte meg a bajnoki címet a Tisza-parti egylet a megye kettő Nyírerdő csoportban.

Az Illés-legényég a szezon hajrájában – a rangadón aratott győzelemmel – előzte meg a mindaddig az élen nyomuló Záhonyt, mindazonáltal csaknem a „dudaszó” pillanatáig kétesélyes volt a játszma. Mivel az utolsó fordulóban mindkét együttes nyert, végül a jobb gólkülönbség döntött a Gergelyiugornya javára, a többi már történelem.

Nem véletlenül született a mondás, hogy megvédeni nehezebb, mint megszerezni a bajnoki címet, ezt saját bőrünkön éreztükelmélkedett Kenyér, vagyis Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese.Rögtön az augusztusi nyitányon akadályba ütköztünk, mert egyik kulcsemberünk, Szilágyi Norbi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy egész őszre kidőlt. Később is folyamatosan akadtak problémáink, mindemellett egy nagyon jó záhonyi csapatot „fogtunk ki”, amely huszonhárom fordulón keresztül őrizte veretlenségét.

ugi1

Hál’ istennek az utolsó meccsnek csaknem teljes kerettel mentünk neki, és igaz, hogy a szezon hajrájára rányomta bélyegét a tét súlya, de a fiúk szíve a helyén volt, ezért is nyilatkoztam: ez egy igazi nagybetűs csapat! Vasárnap este óta, persze mindenki a feljutás kérdésével nyaggat.

Egyelőre nem határoztunk erről: mindenképpen szem előtt fogom tartani a játékosok véleményét, plusz van még időnk, hogy végeleges döntést hozzunk.

Engedtessék meg nekünk, hogy most hadd örülhessünk már egy kicsit!

szabolcsfociinfo.hu

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280