Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 1, 6:21

Solymos Laci bácsi, nagyon fogsz hiányozni ...

  • Közzétéve Sport hírek

Még csak most kerültek ki a betűk a számítógép klaviatúrájáról, amelyek arról a szomorú hírről adtak információt, hogy itt hagyott bennünket Izső Gabi Bácsi nagydobos labdarúgásának az élő lexikona, mindenese, és sajnos, máris itt az újabb fájó hír a térség labdarúgásának újabb pótolhatatlan veszteségéről, amelyet meg kell osztanunk a Tisztelt Olvasókkal.

lacibacsi

Életének 67. évében, tragikus hirtelenséggel, végleg itt hagyott Bennünket Solymos Laci Bácsi, a Barabási labdarúgás napszámosa, szíve-lelke, a labdarúgás szerelmese.

Laci Bácsi legmagasabb szinten az NB. III.-ban futballozott, Gödöllő egyetemi csapatában, a GEAC-ban. Megérhette azt a pályafutása végén, hogy egy csapatban játszhatott mindhárom fiával.

Miután a csukát szögre akasztotta, csapatvezetőként tevékenykedett a térségben, s csapatot alapított többek között Tiszakerecsenyben, Lónyán és Vámosatyában is. 1996. óta intézte folyamatosan a Barabás labdarúgásával kapcsolatos teendőket.

Nagy tiszteletnek, szeretetnek örvendett nem csak a lakóhelyén, de az egész Beregben is. Az Őt az élet minden területén, mindenben támogató feleségét tartotta sikerei titkának.

Nehéz, nagyon nehéz elképzelni is nélküle Barabás labdarúgását, de egészen biztos vagyok abban, hogy Ő teljes szívéből azt szeretné, ha most már, hogy Ő az égi pályákon intézkedik tovább, azért a Barabási foci is még nagyon sokáig tovább élne!

Nehéz lesz Nélküled, nagyon fogsz hiányozni Laci Bácsi !

Papp Attila /Papsi/ 

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280