Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 29, 21:39

Anyóssá válásom története

Mint már említettem két fiú gyermekem van. Na és ahogy az lenni szokott a fiúknál, kicsi korukban én voltam az első akit feleségül kértek.

anyósA fotón nem a szerző látható, csak illusztráció!

Később ovis korukban már volt ovis barátnőjük kis szerelmük, akiről áradoztak vagy akinek ajándékkal kedveskedtek, persze az én zsebemből. Nem nagy dolgokat kértek tőlem a kislánynak, csak egy kiscsokit, esetleg cukrot, na és neves alkalomra egy szál virágot.

Emlékszem egy reggel míg készültünk az oviba, a tv bemondta, hogy "ma Evelin névnap van!". Az ovihoz félútba esett egy kis vegyes bolt ahol virágot is árultak. Mikor oda értünk a nagy fiam elkezdte rángatni a kezem, hogy "Anyu, vegyünk virágot Evelinnek!" Utolsó pénzemen megvettük az utolsó szál szegfűt ami igen kókadt volt már és a szára is törött volt. A fiam azért oda állt a kislány elé aki épp áthúzta a cipőjét, kihúzta magát és úgy mondta hogy boldog névnapot Evelin! A lány rá se nézett, a fűzőjével volt elfoglalva, mikor a fiam meg akarta puszilni, elfordult és durcásan csak annyit mondott "de bolond vagy Zoli!"

Aztán évekig volt egy Anna, érte még párbajozott is a barátaival a suliban végül nyolcadik után más lépett a helyére. Valentinkor Évának nőnapon már Zsuzsának kellett virágot bonbont venni, discora, kólára pénzt adni de ezek mind csak futó kalandok voltak. Ha a csajokról beszélgettünk próbáltam finoman célozgatni egy lányra, hogy milyen helyes csinos házias meg minden, de a csemetém olyankor lehurrogott, hogy had legyen már az ő dolga kivel jár.

Lett is egy komolyabb kapcsolata csakhogy sem én sem az apja nem néztük jó szemmel a lányt. Valahogy nem illett a családba. Ha tudtuk hogy hétvégén jön a lány az uram már hét közepén elkezdte, hogy mondd a fiadnak ne hozza ide! - mondd neki te miért én legyek a rossz! Aztán hétvégén az uram jó pofát vágott vette a pecabotot elviharzott én meg láthatóan morci voltam dúltam-fúltam. Ha kérdezték a lányt milyen az anyós, azt mondta a fiú apukája egy nagyon aranyos ember, de az anyja egy undok boszorka!

Hát valószínű, hogy innen vannak az anyós viccek amit már anyósként nem szeretek annyira mint ezelőtt. Végül csak megtalálta a fiam a párját, vele úgy érzem elég jó a kapcsolatunk. Hát így történt.

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280